Przystawki
Carpaccio wołowe z rukolą, kaparami, oliwkami i parmezanem
Sirloin carpaccio with rucola, capers, olives and parmesan cheese
36,00 zł
Tatar wołowy z marynatami i żółtkiem (kurki marynowane, ogórki konserwowe, cebula)
Sirloin tartar served with egg yolk and marinates (chanterelles, pickles, onions)
39,00 zł
Golonka w galarecie z musem jabłkowo-chrzanowym z wasabi i marynowanymi rydzami
Pork knuckle with apple-horseradish mousse with wasabi and marinated saffron milk cup mushrooms
28,00 zł
Gravlax (łosoś marynowany w soli i cukrze z cytrusami) z sosem cytrusowym, filetami z pomarańczy, limonki i owocami granatu z grzankami czosnkowymi
Gravlax (salmon marinated in salt, sugar and citrus) served with citrus sauce, lime and orange fillets, pomegranate fruits and garlic bread
36,00 zł
Panierowany camembert z grzankami z chałki, sosem malinowym, świeżymi malinami i borówkami
Breaded camembert cheese served with challah croutons, raspberry sauce, fresh raspberries and blueberries
29,00 zł