Przystawki
Humus z ciecierzycy z masłem orzechowym (humus, masło orzechowe, prażone orzechy włoskie, szczypior, papryczka chilli, rukola, oliwa sezamowa, sezam, grzanki)
CHICKPEA HUMMUS WITH PEANUT BUTTER (hummus, peanut butter, roasted walnuts, chives, chili pepper, arugula, sesame oil, sesame, croutons)
43 zł
Camembert na chałce (chałka smażona na maśle, rukola, pieczony camembert, sos jeżynowy, karmelizowane jabłka, prażone orzechy włoskie)
CAMEMBERT ON CHALLAH, (challah fried in butter, arugula, baked camembert, blackberry sauce, caramelized apples, roasted walnuts)
45 zł
Tatar wołowy z marynatami (tatar wołowy, marynowane kurki, ogórki konserwowe, cebula, masło, żółtko, pieczywo) -54 zł
BEEF TARTARE WITH PICKLES (beef tartare, pickled chanterelles, pickled cucumbers, onions, butter, egg yolk, bread)
54 zł
Carpacio wołowe z rukolą kapary, oliwki, sos musztardowo- miodowy, balsamico malinowe, parmezan, grzanki
BEEF CARPACIO WITH ARUGULA (capers, olives, honey mustard sauce, arugula, parmesan cheese, raspberry balsamico, croutons)
53 zł


















Pobierz menu w formie pliku pdf